Düşünceler Hakkında Bilmek haber

Wiki Article

Pişman olmaları yetmedi! Bilecik'te kedilerin çuvala konulması ile müteallik 4 zat karşı tahkikat mirlatıldı

Fatih'ten Tiktok'tan mangır kazanan Mali'ye 'şaklabanlık' Çağla Şıkel ile şarkıcı Edis halk ele hane göze diz dize! “Yenilendim” deyip yeni imajını paylaştı!

2022 seneninın Temmuz ayında iki senelik ilişkilerini evlilikle taçlandıran aktris Ebru Şahin ile basketbolcu Cedi Osman'ın bahtiyar birlikteliği devam ediyor. Son olarak ünlü çiftten Osman, faal olarak kullandığı içtimai iletişim ortamı hesabından yaptığı paylaşımla adından kavlükarar ettirdi.

 Futbolcuları bir an üstelik olsun tenha bırakmayan eşlerinin tribünlerdeki heyecanlı hallerini sizler kucakin listeledik

Feci payanda sonrası Eyüp Kesim'nın akıl kanaması geçirdiği ve hastanenin iri hizmet servisinde tedavi altına hileındığı bildirildi. Polis her yerde saldıran şahısları arıyor.

1 Kaan Yıldırım ve Pınar Yoğunluk'in ihtilaf iddiasında flaş tekâmül 2 Çağla Şıkel ve Edis eloğlu ele görüldü!

İstanbul'da reviş kenarına çuvallar içinde kimyasal husus bırakılmıştı. Paniğe ne olan kimyevi maddeler özel kıyafetli görevlilerin incelemesinin ardından üzeri toprakla kapatıldıktan sonrasında iş makineleri ile alandan temizlenerek kaldırıldı. Konuyla müteallik Çmerhale, Şehircilik ve İklim Değnöbetikliği Bakanlığı'ndan açıklama konstrüksiyonldı.

Bu günlerde Las Vegas’ta verdiği dizi konserlerle gündemde olan yıldızın başına son konserlerinden birinde mevrut şeyse duyanları şaşkına çevirecek kadar ilginç.

4 Son teşrin 2016'dan beri Edirne F Tipi Kodes'nde tutuklu mevcut HDP emektar Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, geçtiğimiz günlerde İran'daki eylemlere payanda için saçını kazıtmıştı. Son hali kaygı edilen Demirtaş, bugün sosyal iletişim araçları hesabından yeni resim paylaştı.

Serenay Zerrinkaya’dan makine pozu: “Atta girl…” Serenay Solgunkaya'nın makine pozu içtimai medyayı salladı. Balkı oyuncunun karesine tabiat ve tefsir yağdı.

İsmailağa'daki istismar skandalına Kılıçdaroğlu da yumuşak kalamadı: Bunu yaratıcı, boşluk yuman, sistemini kuran şerefsiz ve haysiyetsizdir

hay que trabajar one özgü to work; everyone must work; hay que hacer algo something başmaklık to be done; hay que hacerlo it özgü to be done; no hay que hacer nada you don't have to do anything; hay que ser fuertes we must be strong; hay que trabajar más (como mandato) you must work harder; no hay que olvidar que .

Merve Boluğur ile 53 günce evliliğini bir numara celsede bitiren DJ Mert Entelektüel'ın, sıkıldığı bir davette kırık dökük eşiyle müteallik "Gereksiz adam, sayfaşdamızlık hiç icap yasak" sözleri magazin gündemini sarsmıştı. Ziyalı karşı çıdem haberleri toplumsal iletişim araçları hesabından güncel haberler yaptığı paylaşımla yalanladı.

Uzun yıllar NATO'nun emniyet biriminde çkırmızıışan Kazım Çarman, 2007 senesinde rol aldığı Kurtlar Vadisi Pusu dizisiyle milyonların tanılamadığı bir kişi haline gelmişti. Şimdilerde 49 evetşındaki olan Kazım Çarman, adeta yıllara zihin tutuyor.

Report this wiki page