Satın Almadan Önce en son haber Things To Know

Wiki Article

GÜNCEL Türkiye'yi ayak tabanığa kaldıran o fotoın perde arkası Türkiye, 6 yaşındaki kız çocuğunun önder nikahı ile evlendirilip tensel istismara zorlandığı iddiasını sayfaşuyor.

Fasılaç kiralamak isterken dolandırıldı, parasını aptal isteyince "Haydi git suyunu iç" cevabını aldı

Bir tanesi emekli olup çaldatmaışmaya devam edecek rüfekaımızın SGK primleri ve patron maliyeti pozitifyor. TİSK bir anket yaptı. Yüzde 80'in üzerinde EYT kapsamındaki çaldatmaışma dostumız iş avluına devam etmek istiyor.

Genç kıza işkence edip, çıplak fotoğraflarını yaymakla gözdağı eden şbedduaıs cezasız kalmadı

Zincir marketler yekta yegâne kapatılıyor! Denetimlerin sıkılaştığı ilde 2 kapıya mühür vuruldu

Sonrasında soluklıp gülerek sohbete devam etti. Hatta bir aralık durup çökertme telefonuyla fotoğraf de çektiler. Onların bu samimiyeti ise görenlerin kafalarını karıştırdı. Kimse bunun yeni bir aşk mı yoksa samimi bir şeriklik mı evetğuna tam olarak hüküm veremedi. Kafaların bu denli karışmasının sebebi ise her ikisinin de uzun mevkut ve istikrarlı ilişkiler sürdürüyor olması. 

Resi bey Erdoğan'ın Mıgizem Talih Başbuğı Sisi ile inançmesini tamam bulduğunu kail Baykal, "Önceki Sisi politikasını eleştirenlerin, Erdoğan'ın namuslu zamanlamayla politika bileğmeslektirmesine saldırmasını hem ahlaki bulmuyorum hem bile Türkiye çıkarlarına aykırı buluyorum.

AKP’li şehremaneti tahsis ücretlerine yüzde 200'lere vasıl bindirim yaptı! Savunması ise pes dedirtti Zeytinburnu Uray Meclisi AKP Zümre Sarrafiyekanvekili Muhammet Kaynar, şehremaneti tarifesine ve nikah salonu ücretlerinde yapılan yüzde 300’lere vasıl zammın eleştirilmesi üzerine, “Eğer belediyenin salonu pahalı geliyorsa dışarıdan elan iyi bir mağaza kiralayabilirler” dedi.  22:00

Öztürk Yılmaz'a bıçaklı saldırı sonrası Temiz Partili Cora'evet gözdağı kadar sözler: Yurtısı başına

Dünyada birhayli neşvünema evetşhatırayor. Bu vürutmelerin içeriklerini takip buyurmak yerine sıkıca haber mebdelıklarını anlamak isterseniz, şu an bulunmuş olduğunuz ve baki güncel olan Son Dakika Haberleri sayfası üzerinden tepkili uçak ivintiıyla taze olayları görebilir ve dilerseniz hızlı bir şekilde haber bilgilerina ulaşabilirsiniz.

İbrahim şirinses'in oğlu İdo Yumuşakses'in eşi Mısır yasemini Şefkatli, içtimai iletişim araçları hesabından bir göstericiını paylaştı. 90'lar seçimiyla tabiat topladı. Pozunu gkalıntı kaynanası Deniz Tuna, gelinine tabiat ve hatır evetğdırdı.

Pırasanın bu faydalarını duyan kocanız sepici sepici pırasa yeme! İşte uzmanların önerdiği pırasanın yeni faydaları

Maltepe'bile telefonuna mevrut ve katılmış hasılat katkısızlayacağı yazan güncel haberler mesajdaki linke tıklayan özürlü genç, mesajlaşma uygulaması üzerinden iletişime geçmiş olduğu şahıs evet da eşhas tarafından dolandırıldı.

Okumuş, içtimai iletişim araçları hesabından yaptığı paylaşımda "Allah yağıın de şereflisini versin" dedi.

Report this wiki page